1xbet

1xbet este unul dintre cele mai tinere site-uri de pariuri sportive de pe pariurile VIP. Cartea de sport a fost lansata in 2012 si creste rapid. Compania a inceput initial prin deschiderea mai multor magazine de pariuri in Rusia, dar a facut in curand si trecerea la pariurile sportive online.

In prezent, au aproape jumatate de milion de clienti activi in intreaga lume. Compania asteapta cu nerabdare sa isi imbunatateasca cota de piata si sa serveasca si mai multi jucatori.
Cote competitive si o multime de piete de pariuri

Compania urmeaza o abordare similara, care s-a dovedit deja de succes de catre Pinnacle Sports. 1x bet pariuri se bazeaza pe cele mai mari atuuri ale sale: cote competitive si multe piete de pariuri diferite. De asemenea, au o zona decenta de pariuri in direct, unde puteti urmari multe fluxuri live diferite pentru toate tipurile de sport. Sansele de pariuri live de 1xbet prezinta o marja de pariere foarte scazuta, care este un plus urias daca va bucurati sa faceti pariuri in joc.

Designul general al site-ului 1xbet este simplu si bine structurat. Compania se concentreaza pe cotele si pietele de pariuri in loc de designul fantezist cu imagini si animatii flashy.

Cu toate acestea, daca sunteti interesat sa schimbati lucrurile putin, puteti modifica setarile pentru a va potrivi nevoile.