Nu esti nebun? El a aruncat crucea din cauza visului unui cârciumar MS, vindecându-și capul

Baschet

El trece printr-o misiune că nici măcar munca grea singur nu este suficientă. El crede că poate face aproape imposibil. Și pentru asta ai nevoie de o minte rezistentă.

“Mulți oameni spun că sunt nebună, dar mi-am pus-o așa în cap”, spune pivotul de 26 de ani.

Nici măcar acum trei luni nu când ai rupt achilovka. O asemenea durere! Și o asemenea problemă, pe măsură ce se apropia Campionatul Mondial din China, pe care cehii îl vor vedea pentru prima dată în istoria unei țări independente, iar muncitorul dur din Nymburk urma să fie acolo; de asemenea, din cauza cât de mult a ajutat echipa în calificările de succes.

Puteți înjura.Puteți rupe, blestemând soarta.

Sau puteți crede că imposibilul nu există în anumite circumstanțe. că opțiunea de a prinde campionatul mondial există acolo, chiar dacă este de frontieră. Așa este. Nu a mai rămas mult timp ”, descrie el în centrul de sport din Nymburk, ceea ce înseamnă singurul lucru: el este pe drumul cel bun. Uneori, nu este vorba de pași de la el, ci sări direct înainte, cât de rapid poate fi progresul după o accidentare.

“Cred că funcționează. O vom spune peste zece zile “, antrenorul Ronen Ginzburg este optimist prudent.

Deja, povestea Crucii este o dovadă a angajamentului pentru sport.Confirmarea puterii vizualizării și a importanței viselor. Cred că sunt o persoană rezonabilă pentru a putea avea campionatul ca obiectiv și, în același timp, nu vreau să îmi pun în pericol sănătatea. Am 26 de ani, sper să joc baschet pentru o perioadă ”, povestește el. „Shanghai este o destinație minunată. Până acum, se pare că am planificat-o. ”

Într-un oraș aproape de treizeci de milioane de zgârie-nori, Republica Cehă va concura cu SUA pe 1 septembrie pentru a începe Cupa Mondială – cine nu ar dori să fie acolo?

Așadar, Crucea face tot ce poate.

„Am toate informațiile și experții disponibili. Reabilitarea a fost foarte multă. Mi-a luat mult timp și mult efort.Trebuie să mulțumesc întregii familii că a stat în spatele meu, soția mea care m-a sprijinit și m-a acomodat în orice, adaptând-o toată vara ”, calculează ea.

Martin Kříž de la Nymburk și-a accidentat grav acilele în a treia semifinală cu Olomouc. Deja în spital, când am venit în camera mea și am știut că mă duc la hol, am instalat-o astfel încât să o pot folosi în avantajul meu. Pentru a lucra la alte părți ale corpului în timp ce piciorul este stivuit. Mintea face – îndrăznesc să spun – 50 la sută. ”Tendonul lui Achile a fost operat timp de câteva ore după accidentare. După șase săptămâni, a încetat să-și fixeze piciorul și a învățat să meargă din nou în timp ce mușchii i se atrofiau. Apoi a lăsat cârjele.A început să alerge. El a revenit sub coșuri.

“Ziua D vine, ar trebui să mă implic încet în jocul din cinci în cinci”, a spus el după practica națională. Turneul de la Praga, care începe vineri, mai poate fi ratat, săptămâna viitoare ar trebui să fie gata la Hamburg. Dacă totul merge așa cum trebuie.

Dacă există un corp și o minte puternică.

„Am avut mici gânduri negre de-a lungul timpului”, apreciază și sfaturile unui antrenor mental Jan Mühlfeit, fost Directorul superior al Microsoft. „Mă ajută foarte mult. Mi-a pus capul în direcția cea bună. ”

Atunci lucrurile devin înnebunite. Poate cu un final fericit în China.