Betano

In primul rand, trebuie sa efectuati depunerea initiala in termen de 7 zile de la inregistrare.

De asemenea, aveti 7 zile pentru a paria bonusul dvs. PLUS depunerea dvs. de 5 ori la cota de 1,8 sau mai mult. Dupa aceasta, castigurile dvs. pot fi retrase sub forma de numerar.

Daca nu indepliniti cerintele de pariere in termen de 7 zile, bonusul dvs. si toate castigurile asociate vor expira.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati recenzia noastra completa.

Da, poti. Desi nu exista o aplicatie disponibila, site-ul mobil functioneaza exact in acelasi mod ca si site-ul desktop.

Optiunile de inscriere, pariere, promotii si asistenta sunt la fel. Indiferent daca utilizati un smartphone sau o tableta, experienta este lina si intuitiva. Nu se pierde functionalitatea pe ecranul mai mic. Solicitarea codului bonus Betano in timp ce este in afara si nu ar putea fi mai usoara.

Acest bonus de bun venit de la 500 ron este incredibil de tentant, dar suntem bucurosi sa raportam ca exista mai mult pentru Betano decat asta.

Cu o sectiune de statistici cuprinzatoare si o zona de scoruri live, exista o multime de informatii care va vor ajuta sa planificati pariurile viitoare. Exista, de asemenea, o gama larga de sporturi cu 70.000 de pariuri disponibile, asa ca sunteti sigur ca veti gasi ceva care va intereseaza.