Care sunt principalele operatiuni bancare ce merg pe 22Bet

In ceea ce priveste optiunile bancare, aceasta casa de pariuri ofera o mare varietate de metode de depunere sau retragere. In total, in prezent ofera 26 de metode bancare diferite! In primul rand, acestia ofera optiunea de baza a cartilor de credit, care este cea mai simpla metoda de inceput.

Apoi, puteti alege dintr-o serie de sisteme E-Wallet, cum ar fi Skrill 1-Tap. Nu le lipseste optiunea populara de PayPal, dar sper sa o adaugam curand. Una dintre partile unice despre optiunile lor bancare este capacitatea de plata cu Cryptocurrency, cum ar fi Bitcoin. Asadar, acesta ar putea fi un factor de diferenta daca cautati acest tip de optiune bancara.

Deci cum sa obtii o bucata de actiune? Ei bine, inainte de a putea paria cu 22Bet, va trebui sa va inregistrati pentru contul dvs. gratuit de bani reali. Este un proces simplu in trei pasi si va vom parcurge.

Pagina principala este proiectata cu o navigare simpla si usor de utilizat. Acestia opteaza pentru aspectul traditional in trei coloane, cu bara laterala din stanga, care contine cele mai noi piete de pariuri si biletul de pariuri situat in bara laterala din dreapta.

In coltul din dreapta sus al site-ului, selectati butonul „Inregistrare” pentru a incepe. Ele ofera trei optiuni diferite; inregistrare scurta sau completa si conectare la reteaua sociala. Optiunea de inregistrare scurta va avea nevoie doar de e-mail, parola, tara si moneda. Intrucat inregistrarea completa va avea nevoie de cateva detalii suplimentare, cum ar fi prenumele, prenumele si numarul de telefon. Conectarea sociala va permite sa utilizati un cont de retea sociala pentru a va conecta, cum ar fi Facebook.

Dupa ce ati ales o optiune, completati detaliile si faceti clic pe butonul de inregistrare pentru a finaliza procesul. Urmatorul pas este sa verificati adresa dvs. de e-mail inregistrata pentru un link de activare. Pur si simplu faceti clic pe acest link si contul dvs. va fi live. Acum puteti depune fonduri si bucurati-va!