Cele mai bune pariuri speciale se gasesc in oferta 1xBet

Asa cum se intampla cu cateva dintre cele mai bune case de pariuri de acolo, 1xBet ofera o gama uriasa de Specialuri pe care sa pariezi. In sectorul Divertismentului, 1xBet ofera pariuri pe mai multe piete, inclusiv Dancing on Ice 2020, Love Island 2020, Justin Bieber: Data urmatoare de lansare a albumului, Justin Bieber: Titlul albumului urmator si Critics Choice Choice 2020, printre alte piete.

Spre deosebire de alte cateva case de pariuri populare, 1xBet si-a parasit calea pentru a include pietele intr-o mare varietate de sectoare, in industria divertismentului. Exista mai multe pariuri de celebritate si, la momentul scrierii, exista pariuri pe Beyoncé divortand, iar Angelina Jolie se reintalneste cu Brad Pitt printre alte pariuri bizare!

Exista, de asemenea, pariuri pe pretul Bitcoin, iar oamenii care aterizeaza pe Marte pana in 2025, printre altele. 1xBet stie cu adevarat sa-l condimenteze, cand vine vorba de oferirea unor piete de pariuri unice.

1xBet prevede o varietate de limite minime diferite si maxime de pariere, in functie de selectia pe care o efectuati si de sansele pe care le acordati. Acestea fiind spuse, trebuie sa verificati intotdeauna termenii si conditiile unei anumite selectii / selectii inainte de a efectua un pariu.

Pentru a utiliza platforma live a 1xBet, trageti cursorul in fila „Live”, prezenta in bara principala de navigare din partea de sus a paginii site-ului. Veti vedea mai multe optiuni, inclusiv „Multi-LIVE” si „Previzualizari live”. Mai intai trebuie sa faceti clic pe fila „Live”, dupa care puteti explora celelalte optiuni mentionate. Cand faceti clic pe fila „Live”, veti vedea o varietate de piete live, pe care puteti paria.

Pentru sporturile care au o optiune de transmisie live, un simbol „Live” va fi prezent pe o piata. Pentru sporturile care nu au o optiune de streaming live, puteti urmari urmarirea in direct a secunde a pietei, asa cum se arata in imagine (dreapta sus).