Antrenor Trabzonspor la Sparta: Mulțumesc Republica Cehă. Pentru acceptare și sub Novák

Fotbal

Simpatia lui pentru roșii, dacă este cazul, acum pleacă deoparte. Apărătorul în vârstă de 27 de ani a ajuns în Republica Cehă cu Trabzonspor pentru a elimina Sparta din runda a 3-a a Ligii Europene. Meciul de deschidere se joacă joi de la ora 18:00.

„Urmează cu regularitate Liga Cehă din Turcia. Știu cum a jucat Sparta meciurile din liga din acest an. Antrenorul meu și cu mine am discutat deja și vom discuta. Vreau să dau sfaturi, să subliniez câteva lucruri care ne-ar ajuta ”, a spus Novák. „Mă bucur să fiu aici. Că mă voi prezenta în Republica Cehă și în tricoul clubului ”, a remarcat el.Antrenorul Ünal Karaman îl apreciază imens.

“Aș dori să apreciez țara și orașul în care am venit când ne-au primit. Și națiunea ta. Mulți cehi au făcut istorie în clubul nostru. Am unul aici lângă mine. Filip este foarte important pentru noi, este și o persoană grozavă. Vreau să mulțumesc țării care a ridicat un astfel de jucător și personaj ”, a spus Karaman. „Întâlnesc cluburi tradiționale cu o istorie excelentă. Lasă Trabzonspor să nu joace grupul de bază al cupelor europene din toamna anului 2015, Sparta în ultimele două sezoane. Cel puțin unul dintre ei va trage seria pe care nu o vrea.

„Este deschis, Sparta și eu avem același obiectiv.Cred că vom confirma performanțele sezonului trecut și vom merge mai departe “, a spus Novak.

Trabzonspor l-a adus și la Praga pe cunoscutul reprezentant nigerian John Obi Mikel, care a petrecut unsprezece ani la Chelsea și s-a mutat în Turcia din Middlesbrough în vară.

“Puteți vedea că s-a terminat. S-a înscris mai târziu la antrenament și nu știu dacă va juca împotriva Spartei, dar mă bucur că un astfel de jucător a ajuns la noi “, a spus Novák.

a avut deja patru. „Este mai dezvoltat și mai bine coordonat”, spune fundașul ceh.

“Nu este bine pentru nimeni.Diferența este însă când joci în fața unei Letna epuizată sau când nimeni nu este aici. Din punctul meu de vedere este un avantaj pentru noi ”, a susținut fundașul ceh. “Când Sparta vine la Trabzon, ea trebuie să aștepte cu nerăbdare.”