COMENTARIU: Fotbal corect în conformitate cu legenda. Olomouc a reușit un început dificil

Fotbal

Cele trei puncte în plus din tabel sunt fani plăcuți, deși ar fi putut fi chiar mai buni. Poate dacă în mijlocasul mijlocașului Houska, mijlocașul a ratat o lovitură de pedeapsă. Chiar și așa, epoca lui Látal a început promițătoare. După extragerea ligii, picăturile de transpirație trebuie să fi arat pe fruntea înaltă prin riduri adânci.

De trei ori afară…

Hai să ne confruntăm, mirosea a probleme. La urma urmei, începutul sezonului este crucial. Cât ai crezut că Sigma va înscrie? Trei, dacă patru, patru?În cel mai rău caz, unul?

Șase puncte sunt luate de băieții lui Látal.

„Mai ales din cauza introducerii dificile, sunt aur pentru noi”, a spus antrenorul. „Liga va dura mult timp, motiv pentru care este încurajator și energizant echipa noastră. Suntem foarte mulțumiți de asta. ”Victoria cu Zlín și Liberec cu 1-0, precum și meciurile echilibrate cu aspiranții la titlu au indicat că direcția albastră de sub faimoasa descendență poate fi corectă.

În principal, să nu demisioneze la fotbal

Nu, nu ar trebui în niciun fel să fie o demisie a fotbalului combinat. Până la urmă, ar fi păcat să nu urmărim binele pe care detașistul Václav Jílek l-a pompat în echipă timp de patru ani înainte de a pleca la Sparta.Automatismele de la sigmaks tehnice nu sunt ușor de obținut. Din fericire, moștenirea lui Jilek va supraviețui. Unii deștepți cu greu ar suporta să se retragă dintr-un joc tehnic. Ar putea face mai mult rău decât bine.

Dar nu va fi un joc de handbal lung pentru șaisprezece ani. Este o chestiune de gust subiectiv, ce fel de fotbal le place mai mult. Látal vrea mai multă emoție. Aceasta nu obligă trackerele să joace progresiv cu orice preț. Are miros de probleme?

Ajută-te cu o minge lungă. Baza tuturor este să fii într-un duel la timp. Disponibil într-un bliț.

Acesta este pedanta Látal. Nu era un jucător diferit. Nu l-a lăsat pe oponent să expire.Pentru a învăța jucăriile Olomouc despre care se spune că nu au ADN de războinic în ele?

Va ​​funcționa? Într-adevăr, în sezonul trecut, Jilek se luptau cu meciurile cu Slovacko sau Banik. Au înțeles că nu a fost întotdeauna timpul pentru frumusețe. Dacă adaugă o suprastructură pe care o pot face fotbalului onest, vor provoca probleme oricui din ligă. Liberec a făcut față agresiunii și după o interacțiune inteligentă a lui Pilař cu Plšek a lovit. A fost fotbal autentic.Pașaport strălucitor pentru apărare și finisare rapidă de la prima atingere: lovesc, bang! line.

Alteritate

Important este că hanacii nu au rămas în urmă. „Nu spun că am fost mai buni, am dormit în ultimele cinci minute ale primei reprize și Liberec a avut șanse. Dar am supraviețuit. În cabină, am spus că trebuie să dureze cincisprezece minute în a doua repriză, că jocul va fi intens, jucătorii autohtoni vor păși pe noi și va fi vorba despre câștigarea duelului. Am reușit să-l păstrăm puțin norocos ”, a spus Látal.La fel ca acasă cu Zlín, când sportivii săi au primit aplauze entuziaste din partea publicului olimpic solicitant. Látala a salutat călduros comunitatea de fotbal locală. Că Jilek nu poate veni un înlocuitor mai bun. Este o legendă recunoscută la Sigma, așteptările sunt atât de mari.

Clubul nu a putut să-l angajeze pe Jílek cu un alt antrenor. Natura diferită, diferite metode. Antrenamentele imaginative ale lui Jílek cu mingea i-au plăcut foarte mult jucătorului, sub Látal, în timp ce câștigând fitness au experimentat căderi nerecunoscute. Antrenorul legendar Karel Bruckner a susținut că antrenamentul nu este pentru a distra fotbaliștii. Vor afișa rezultate. Și Látal avea pe cei din Trnava și Gliwice.În timp ce comunicatul Jílek, care nu juca fotbal profesional, le-a explicat doar detaliilor jucătorilor despre tipul de picior pe care trebuiau să-l joace și cum să ia mingea, Látal, mai agil, se bazează pe o practică excelentă de joc.

Látal este capabil să le transmită mai bine jucătorilor, trăindu-i de sute de ori. În reprezentanța cu care a câștigat argint de la Campionatul European din 1996 din Anglia sau în Bundesliga Schalke, cu care a câștigat Cupa UEFA. „Faceți o fortăreață acasă

Látal vrea să acorde mai mult spațiu jucătorilor mai tineri decât Jilek, dar nu va revoluționa. El a lăsat 4-5-5, care se poate schimba flexibil la 3-5-2, similar cu Jílek. Nici măcar nu a aruncat linia.El a înlocuit mijlocașul defensiv cheie Kalvach, care a fost cumpărat de Pilsen, de un cinstit Greššák experimentat, pe care l-a condus la Trnava. În caz contrar, neschimbat. Grădinarul rănit a fost în sfârșit reprezentat de un sănătos Pilař, un veteran în obiectivul Bucht din cauza unui deget rupt al lui Reichl. El a pus bazele pentru șase puncte cu două conturi curate.

Tinerii trebuie să aștepte așa cum au făcut-o pentru Jilek, care a tras Jemelka sau Kalvach. De exemplu, Zmrzlý a înlocuit ultima dată pe Greššák rănit în Liberec deja în minutul 18 și a arătat că ar putea fi mai mult un urmaș în locul lui Kalvach. Dar este bine că nu trebuie să arate imediat că poate încă să se ascundă în umbra unui Greššák experimentat.

Va ​​veni vremea lui, nu te îndoiești.Sâmbătă, Sigma trebuie să învingă ultima Karvina acasă, astfel încât să nu înceapă bine.

„Cred că acele jocuri mai productive încă vor veni”, Látal așteaptă cu nerăbdare un lot ceva mai plăcut.

Inutil să spun, nu subestimează pe nimeni. Există cursă pentru asta. În plus, el și echipa își făcuseră intenția de a face stadionul lui Andr o fortăreață inexpugnabilă.

La fel ca în timpurile iconice, vizionarul Karel Brückner, care l-a orientat pe Radoslav L. până la marginea rezervației.