Respect, dar fără teamă. FCSB este ca Slavia sau Sparta, știe în Boleslav

Fotbal

FCSB este unul dintre adversarii tradiționali ai echipelor cehe din cupele europene. Împreună cu Slavia, Sparta și Pilsen a jucat douăsprezece partide cu un bilanț pozitiv de patru victorii, cinci remize și trei înfrângeri. El se va confrunta cu Mladá Boleslav pentru prima dată.

„Steaua are o poziție similară în România ca Sparta și Slavia în țara noastră. Jucă în repetate rânduri cupe europene și are o echipă românească în formația sa.Cu siguranță este respectuos, dar cu siguranță nu ne este frică de asta ”, asigură antrenorul Jozef Weber pe site-ul clubului.

FCSB, condus de un antreprenor ciudat Gigi Becalli, este de douăzeci și șase de ani campion acasă, deși a fost mereu nevoit să se aplece asupra lui Kluže, un posibil rival al Slaviei în calificarea Ligii Campionilor, în ultimii doi ani ai competiției de acasă. > Antrenorul temporar Virgil Andronache va conduce echipa joi, deoarece fostul antrenor Bogdan Andone și-a dat demisia după doar șapte meciuri.

A plecat după secțiile sale aproape că a stricat represaliile din etapa a 2-a a Ligii Europene împotriva armatei Alaskert.Afară au câștigat 3: 0, dar în al doilea duel după repriză au pierdut cu 1: 3. „Și a trebuit să-mi trimit directorul meu general la cabine pentru a le oferi jucătorilor instrucțiuni despre cum să joace”, șopti șeful clubului Becali. totuși s-a încheiat.

„A fost cea mai rușinoasă performanță din istoria clubului.Salomao și Moutinho vor fi eliminați din lista de cupă, Balasa expulzat nu va mai juca niciodată ca echipa mea ”, a spus Becali, care nu are nimic altceva decât să progreseze prin Boleslav.

perechea Ventspils – Guimares.

Boleslav a meritat o luptă cu FCSB pentru avansul asupra lui Ordabasy Shymkent, care după o remiză la domiciliu 1: 1 a învins săptămâna trecută în Kazahstan cu 3: 2.Din cauza problemelor de întoarcere, clubul a amânat duelul de weekend la Teplice.

„A fost complicat, dar după întoarcere eram deja adormiți, bine recuperați și suntem din nou în forță”, a declarat mijlocașul Lukáš Budínský.

Nikolai Komlenkoenko, care este serios interesat de Lokomotivul rusesc Moscova, se află, de asemenea, în expediția care a plecat de pe aeroportul Václav Havel din Praga în România, miercuri dimineață.

Komlienko ar trebui să se deplaseze fie după un meci de weekend cu Sparta, fie după represalii cu FCSB, care se va juca joi viitoare.