Sparta este un viitor cupă. Trebuie să funcționeze, altfel există o cale mai dificilă

Fotbal

Încă are cel mai mare coeficient al tuturor cluburilor din Cehia. În fiecare rundă a Ligii Europene, este sigur că va fi desfășurat, evitând cele mai mari favorite sau cele mai de succes cluburi din ultimii ani la tragerea la sorți.

Vara 2017: două înfrângeri cu Crvena vor ridica Belgradul și se vor încheia în runda a doua a Ligii Europene.

Vară 2018: înfrângere și câștig cu Subotica și eliminare și în turul doi.

Ea nu a adăugat aproape nimic la coeficientul clubului, care decide asupra remizei din ultimii cinci ani și nu i-a adăugat aproape nimic în ultimele două sezoane.

în 2014/2015.Șapte puncte, de exemplu, trei victorii și o etapă de grup. Nu este atât de mult de câștigat în calificări, încât există doar un punct pentru o victorie și jumătate pentru o remiză.

Este posibil să nu fie atât de evident anul viitor, dar există o mare problemă în vara anului 2021. Acest lucru va lipsi din coeficientul Spartan 17 puncte din 2015/2016. Acesta este unul dintre motivele pentru care este crucial pentru club ca echipa lui Václav Jílek să ia acest an.

„Nu cred că ne va afecta.În fiecare an există obligația de a avansa în cupe, iar presiunea este în continuare la Sparta ”, a susținut fundașul sau mijlocașul Michal Sáček. „Trebuie să facem tot ce putem pentru a face acest lucru”.

Trabzonspor este a patra unitate a ligii turce, ai cărei reprezentanți au mai mult succes în cupe decât cei cehi. De aceea, campioana turcă Galatasaray are o anumită participare la grupa de bază a Ligii Campionilor. El are o mulțime de individualități în centrul său, în special în ofensivă. Dar știm și despre slăbiciunile lor.Nu o să vorbesc despre ele, dar credem că le putem folosi și să le lovim ”, a spus Bag. Pentru antrenorii spartani a fost dificil să-și cunoască adversarii și să-și încarce jocul. În pregătire au jucat meciuri grozave cu Hoffenheim și Parma. Alinierea a fost similară cu sezonul precedent, dar mă aștept la două sau trei schimbări ”, a declarat antrenorul spartan Vaclav Jilek. „Avem în vedere unele modificări, dar acest lucru se aplică unuia dintre cele două postări.Vom vedea ”, a remarcat Jílek.

În practica de dinainte de joc, dintre cei optsprezece jucători selectați, de exemplu, Tal Ben Chaim și David Hancko de la Fiorentina. Niciunul dintre ei nu a intervenit la meciurile din Sparta din acest sezon.

Partida de joi este bine cunoscută fără spectatori. Va fi simțit pentru jucătorii care joacă mai bine într-o atmosferă furtunoasă. Va fi diferit și pentru antrenori.

„Este un lucru trist mai presus de toate. Și mai ales când văd că fanii se prezintă aici. Nu am reușit să începem liga, așa că este o surpriză pentru mine cât de mult sprijin avem. Emotiile din sala nu vor lipsi. Este un mare dezavantaj pentru noi, dar trebuie să ne ocupăm de asta ”, a gândit Jílek.Echipa cehă Filip Novák, care pornește pe partea stângă a apărării, se află în formația sa de bază. Elevul din Zlin a jucat liga la Jablonec, în vara anului 2015 s-a mutat în Midtjylland daneză și este în Turcia încă de anul trecut. Antrenorul m-a întrebat despre asta, i-am oferit câteva informații de bază ”, a spus Novák după bilet.