Fiți băieții care mută hocheiul, antrenorul principal Pešán a întrebat colegii

Hochei pe gheata

Înainte de a deschide oficial o conferință de câteva ore pentru tineri și antrenori domestici de frunte, l-a observat pe Vaclav Varada în spatele camerei aglomerate. “Vasek, vino și stai în primul rând când ai fost primul”, a spus antrenorul Trince, care și-a însușit “Liberec” în finala de primăvară a ligii suplimentare.

la care, în mai, de la șeful Uniunii Tomáš Král, a primit o sarcină dificilă pentru a deveni principala forță motrice a hocheiului ceh. “Aceasta este o nouă etapă”, a spus Pesan.

Predecesorul său, Slavomir Lener, și-a ascultat, de asemenea, propozițiile despre o mai bună antrenare, comunicare și colaborare.

Pešán dorește să creeze un departament de analiză cât mai curând posibil pentru a-și baza modificările pe sisteme și comenzi.Vrea să îmbunătățească promovarea realizărilor de hochei. El s-a plâns de activitatea managerilor generali care nu erau interesați de antrenorii de tineret.

Se gândește la înființarea unui manager al cărui salariu suplimentar ar fi împărțit clubului în unități extraterestre. El ar trebui să supravegheze toate talentele din regiune.

„În primul rând, trebuie să începem să lucrăm la o cultură de hochei cehă mai bună. Nu ne vom mișca fără el, chiar dacă inventăm cel mai bun sistem revoluționar ”, a explicat Pešán. „Confundăm democrația cu anarhia. Sărbătorim un om care poate eluda regulile “, a spus el.

În același timp, a dezvăluit că începe să întocmească un manual de unire,playbook. “Dar nu sunt doar eu și veți critica”, supraveghetorul a dat microfonul și a strigat în hol. “Fii băieți care mișcă hochei!”

Varaďa a sugerat să nu concentreze reprezentarea tineretului într-un singur loc, pe care l-a văzut recent ca un antrenor ceh de douăzeci la finlandezii din Vierumäki.

Václav Prospal a bătut noua generație. “Încă vorbim despre ce vom face pentru ea, dar ce vor face acești băieți pentru noi?”, A întrebat antrenorul lui České Budějovice. „Cum îi forțează să lucreze de la o vârstă fragedă, să iubească hocheiul și să vrea să se mute?”

Antonín Stavjaňa, un nou antrenor din Zlín, s-a oprit asupra schimbărilor rapide. „Poate că în Slovacia acum două săptămâni nu știau câte cluburi vor juca liga în plus.În Finlanda, astfel de lucruri sunt cu doi ani înainte. Acesta este conceptul. ”

” Acum, ceva a fost anunțat cu un an în avans și să vedem cum s-a dovedit “, a arătat Pešán la reacția ofensivă a lui Miloš Říha, care va înlocui echipa națională anul viitor.

Pešan voia să-l facă pe Říha unul dintre ceilalți vorbitori, dar nu au fost de acord.Pe de altă parte, Jiří Šlégr, Pavel Patera, Radek Duda sau Petr Nedvěd au ajuns la Břeclav, care în prezent găzduiește Cupa Hlinka Gretzky pentru jucători de hochei pe gheață sub 18 ani.

Se pare ca și cum Pešán – un tip în mare parte sigur pe sine pe bancă și în interviuri – își dă seama că nu este o mântuire de sine care va reveni Cehia în vârful hochei.

De aceea am vorbit despre tineret, statistici și societate. “Îmi amintește un pic de o întâlnire în urmă cu șapte sau șapte ani, când am vorbit despre concurența și educația apărătorilor creativi”, a spus Jakub Petr de la Vítkovice. „Dar nu s-a mutat nicăieri.”

Se va schimba Pesha?Acum, pentru prima dată, a învătat unde a crezut că este calea cea bună.