Jocul din fața obiectivului este podeaua mea, afirmă Budejovice consolidarea Veselý

Hochei pe gheata

Primul gol al sezonului. Și, de asemenea, primul obiectiv al noii echipe.

Așa că marți a fost Jan Veselý, în vârstă de 25 de ani, în hocheiul České Budějovice. a deschis scorul de marți. Acești doi jucători confirmă că sunt printre cei mai buni până acum, ceea ce a fost dovedit de meciurile de antrenament.

Motorul condus în Milevsko peste Pilsen 1: 0 până la 25 de minute când a lovit Pilsen Přikryl. În sfârșit, în minutul 52, în propria slăbire a meciului, Vlach a decis, iar Bohemii de Vest din Milevsko a câștigat cu 2: 1.

„Cu toții așteptăm cu nerăbdare. Este clar că condițiile nu au fost cele mai bune.A fost cald, o mulțime de oameni au venit pe stadion și gheața a fost ceva mai rău “, a spus Veselý. „Chiar și așa, cred că am făcut o treabă bună în a face primul meci al sezonului. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe extraleague, care s-a văzut în anumite pasaje ale jocului. Chiar dacă am pierdut rău 1: 2 după un gol în puterea noastră, putem pleca de aici cu capul ridicat ”, adaugă un forvard bine construit, care măsoară doi metri fără trei centimetri.

Au ales Totter pentru echipă. Înălțimea veselă îl face un joc în afara porții. Adică, unde puțini îl vor împinge de la portarul adversarului. Chiar și el însuși se simte cel mai bine acolo.

„Acesta este exact podeaua mea, îmi plac obiectivele de la poarta din față și este modul meu de hochei.Odată ce m-au încercat în centru și au vrut să fac un joc, ceea ce nu a fost rău. Dar nu m-am simțit la fel de bine ca jucătorul care o rupe în fața porții “, a spus atacatorul care a jucat cea mai înaltă competiție pentru Pardubice, Slavia sau Hradec Králové într-un interviu pentru site-ul clubului.

Jan Veselý are experiență suficientă cu prima ligă. În afară de Slavia, el a lucrat și în Ústí nad Labem și Litoměřice.

„De obicei am o șansă în linia a patra din Extraleagă. În mare parte a fost vorba de ciocnirea cu cineva de acolo și, dacă marchezi un gol, este un plus. Dar nu am avut acele minute de gheață.Cu siguranță am ajutat la acest lucru în prima ligă, deoarece am marcat 19 goluri în două sezoane, așa că știu că pot înscrie egal și nu trebuie să joc nicio întreținere ”, a spus Veselý în mai.

Antrenorul principal, Vaclav Prospal, se pregătește pentru avansul înalt în formare cu atacanții Radek Prokeš și Vít Christov. La Milevsko, Veselý a jucat în a doua linie pe aripa dreaptă.

„Ne-am așezat de la început”, a spus el marți. „Am jucat deja trei meciuri model în practică. Mi se pare că nu contează cine joacă postul, pentru că ne putem completa bine. Mai mult, toți suntem trei noi și toți vrem să rămânem aici, așa că trebuie să impresionăm.Sperăm ca buna noastră interacțiune să ne ducă în ligă “, a dorit Veselý. Vineri, la ora 18:00, Motor va juca un alt duel pregătitor, de data aceasta la Brno, cu o Cometă a ligii suplimentare. Apoi vineri vine prima îngustare a cadrului. „Depinde de tine să arăți performanța pentru care echipa te-a ales.Cu toții trebuie să jucăm un loc în Motor în fața antrenorilor și a conducerii, atât noi nou-veniți, cât și cei care au jucat aici sezonul trecut ”, a spus jucătorul care a jucat 17 ani la Milevsko pe spate și care îi place în noul loc.

“Sentimentele mele sunt bune. Antrenorii ne-au lăsat până acum toate antrenamentele împreună, ceea ce este un avantaj pentru noi. Sunt mulțumit în Budejovice, deși a trebuit să fac față unei răni minore. Dar chiar sunt surprins cum funcționează aici și cum merge. Chiar lucrează aici, nu văd un bărbat în cale. De aceea cred că va fi un sezon minunat “, a spus Jan Veselý.