Versiunea finală și mică de juniori. Descendenții celebrului au reluat fosta cooperare

Hochei pe gheata

Jakub Konecny ​​și Maly au luat parte la un atac național, la fel ca tatăl lor Michal Konecny ​​și Zdenek Maly au jucat o singură dată într-un singur atac Zetor Brno.

„Desigur că am vorbit despre asta și uneori continuăm să vorbim. . Cunosc bine Cuba, ne înțelegem pe gheață. Îl cunosc pe tatăl lui. Avem o relație bună între familiile noastre “, a spus Konečný junior.

Din motive de claritate, formația Konečný senior a jucat pentru Zetor (actuala Cometă) în formația sa cea mai cunoscută cu Igor Čikl și Pavel Nohel. În locul lui Nohel, a apărut și în Little.

Nu este singura asemănare dintre cele două familii de hochei.Părinții Konečný și Malý sunt amândoi născuți în 1964, iar fiii lor s-au născut în câteva săptămâni în 2002, la scurt timp după ce tatăl lor și-a încheiat cariera. Micul este harnic, joacă adesea slăbirea. Konečný este un centru cu mâinile inteligente și o ambiție de a gestiona jocul.

Nu mai joacă împreună în Brno, Konečný a plecat mai întâi pentru Žďár nad Sázavou, apoi pentru Sparta Praga. Am jucat pe aripa, apoi antrenorii m-au pus în centru și rămân acolo. Mulți oameni îmi spun că mă gândesc bine la joc. Va fi o situație în care trebuie să mă întorc pe aripa, dar nu există glorie.De asemenea, nu sunt un jucător de putere, greutatea mea la vârsta mea este una dintre cele mai scăzute “, spune Final Junior. că a crescut în patinoarul Břeclav. Tatăl meu se antrenase acolo de doisprezece ani și-și ducea fiul cu el. „Am stat pe gheață pentru prima dată pe terenurile de tenis înghețate din Jundrov, dar am învățat să patinez doar în Břeclav. Am văzut toate jocurile de acasă. După antrenamentul A, aș putea merge pe gheață și să exersez ”, își amintește un talent în vârstă de 17 ani. faptul că o mulțime de cercetași de peste mări urmăresc turneul, nu este nevoie să le spui nimănui mult timp.Ultimate le ignoră, dar știe un nume. „Există Steve Yzerman, fostul șef al lui Tampa, echipa mea preferată a NHL. Știu bine acest nume ”, zâmbește el.

Dar, din ce în ce mai mult, principalul sentiment din partea lui aparține vechiului frison ca loc de desfășurare a evenimentului.

unde stăteam și îmi țineam degetele încrucișate. Când obiectivul a căzut, a explodat acolo, înainte ca finalul celui de-al treilea antrenor să mă trimită să deblochez cabina băieților ”, își amintește tânărul jucător.

Elogiază relația cu tatăl său, în prezent antrenorul Hodonín în liga a doua. Nu-i convine că tatăl său îl poate dracu dacă nu-i place.

„Am o relație foarte bună cu tata în acest sens.Cred că este obiectiv, mă poate lăuda, dar când vede că eu joc prost sau nu fac ceea ce am, poate să-mi ridice și vocea asupra mea. Când eram mai tânăr, puteam chiar ghici. Acum să vorbim despre ce este nevoie să știm când este supărat, de câte ori nu vine nici măcar după meci ”, descrie o relație specifică cu antrenorul său părinte-antrenor Ultimate Junior.

mai era ceva nou. – Poate că a fost prima dată, răspunde el.

Konečný apreciază foarte mult șansa de a reprezenta în Břeclav.Cupa Hlinka Gretzky este al doilea cel mai important eveniment din sezon pentru jucătorii sub 18 ani, mai mare este doar Campionatul Mondial. “La Sarajevo.

Ceea ce nu vor face niciodată este să joace într-o singură linie cu fiul lui Igor Cikl și să copieze întregul atac care a atacat trei dintre părinții săi. Are un fiu, dar are 32 de ani și, deși era și junior al cometei, nu l-a făcut în rândul adulților. Poate în 2015 tatăl și fiul Čiklová au jucat campionat pentru Moravská Třebová.