Liberec pierde câștigătorul născut: fundașul Ševc pleacă la Boleslav

Pariuri

În hocheiul Liberec, dezamăgirea inițială de la pierderea finală față de Třinec nu a apărut încă, iar componența echipei pentru anul următor este deja abordată. Speculațiile se înmulțesc, dar din moment ce jucătorii au contracte Betfair până pe 30 aprilie, numai după această dată putem aștepta declarația oficială a cluburilor. Jucătorul câștigător, care a câștigat un total de șase campionate în Suedia și Cehia, merge la rivalul său Boleslav, ale cărui meciuri cu Liberec sunt considerate derbi în ambele orașe.

În persoana lui Martin Ševec, Tigrii Albi își pierd cei 37 de ani. matador, alături de care a crescut beci talentat în sezoanele trecute.Despre un actor care a reușit să se trezească și să calmeze cabina, dar și să provoace adversarii și să se certe pasional cu judecătorii. Despre un om de fier care a petrecut în medie aproape jumătate din timpul său pariuri sportive online net de joc pe gheața din playoff-urile din acest an. Despre cel mai productiv fundaș al întregii părți eliminatorii, după care au fost marcate 11 goluri ale lui Liberec.

“Martin este un jucător de hochei incredibil și găsește întotdeauna o modalitate de a alege o echipă care să poată reuși. Este un lucru despre care știam, dar habar nu aveam că își va extinde colecția de finale la nouă în țara noastră “, a declarat antrenorul Filip Pešán la adresa lui Ševc înainte de începerea finalei cu Třinec. „În playoff poți vedea că nu vrea să piardă.Uneori își gestionează mai bine emoțiile, alteori mai rău, dar chiar și asta este o demonstrație că nu-i pasă. ”

Pe lângă Ševec, atacantul de elită Marek Kvapil, care se presupune că vrea să plece în străinătate, poate părăsi echipa Liberec. Conform informațiilor de la MF DNES, un alt atacant, Dominik Lakatoš, se îndreaptă din nou către Vítkovice. Fără îndoială, vor exista și alte mișcări ale jucătorilor pentru Tigri, dar zilele următoare vor arăta cât de cruciale vor fi.

De asemenea, se pun întrebări cu privire la viitorul rol al antrenorului Filip Pešán, arhitectul succeselor din Liberec din Betano ultimii patru ani.Există posibilitatea ca el să rămână la Liberec doar ca director sportiv sau despre întoarcerea sa la echipa națională de douăzeci. “Nu stiu ce ma asteapta”, a spus Pešán succint dupa ce a pierdut finala in fata lui Třinec.