După doi ani până în vârf? Bartyová a eliberat tronul de tenis pentru Pliskova

Tenis

Nu a fost o intrare bună pentru Ashleigh Barty în a doua jumătate a sezonului de tenis. Australianul, care a răzuit din 15 ianuarie în topul clasamentului WTA din ianuarie, nu a fost suficient pentru Keninul american de 20 de ani 6: 7 (5: 7), 6: 3, 6: 4.

. A fost primul meu joc pe o suprafață dură de mult timp ”, a spus Barty, 23 de ani.Jucătorii de tenis se întorc în modul de joc după o scurtă vacanță, încetinind încet formularul înaintea US Open. Cu toate acestea, odată cu înfrângerea lui Sloane Stephens (surprins în mod surprinzător de calificativul ceh Marie Bouzková), rămas bun de la Barty a fost o senzație marți.

„Nu am putut să-mi arăt standardul pe care îl așteptam de la mine”, a adăugat Barty, care a fost la simplu pentru prima dată în acest an după primul meci.

Ultima dată când un jucător de cricket s-a întâmplat în luna mai a trecut la un turneu din Roma.

Toronto, de care s-a îndrăgostit pentru ultima dată, dar nu pleacă.Împreună cu Viktoria Azarenko rămâne în păianjenul dublu. “Sper că voi petrece zilele următoare aici”, speră el. Naomi Osaka și Karolina Pliskova ar putea să o înlocuiască în numărul următor de luni.Barty a apărat semifinalele de anul trecut în Canada. Astfel, scrie 349 de puncte în clasament. Al doilea Osaka pierde doar 27 de puncte înainte de a intra în turneu, al treilea Plíšková 205.Deține: title = post numărul unu.

Dacă Osaka reușește duelul de deschidere de miercuri împotriva Germaniei Maria și Pliskova nu ajunge în semifinale, numărul 1 japonez se aprinde din nou după o pauză de opt săptămâni.

Dacă Osaka nu ajunge la meciul de deschidere și Pliskova nu ajunge în primii patru, Barty va continua să conducă. De fapt, nici măcar nu știu cine mă poate înlocui ”, a spus Barty. „Este doar un număr pentru numele tău care nu te definește în niciun fel.