Australia câștigă victoria zdrobitoare în primul test de cenușă, pe măsură ce Unibet se prăbușește

Uncategorized

Sfârșitul pentru Anglia a fost rapid, urât și emfatic: au fost incluse pentru 146 până la 15:15. La încheierea unui test de cenușă cacofonă, toate zgomotele proveneau de la fanii australieni din standul Hollies: „Aussies same old. Câștigând mereu ”, au scandat ei. A fost o înfrângere amorțitoare pentru echipa lui Joe Root, care a fost înainte de Unibet două zile, dar după ce cinci au fost copleșite de 251 de alergări. Au nouă zile de redresat înainte ca echipele să se întâlnească la Lord’s.

Pentru Australia, acesta a fost cel mai bun tip de victorie: de la 122 pentru opt în prima zi, de la un deficit de primele reprize de 90, după care interpreți de clasă au venit în prim plan. Omul inevitabil al meciului, Steve Smith, a fost genial în ambele reprize, iar în ultima zi, Nathan Lyon a exploatat o suprafață uscată, maronie, cu eficiența nemiloasă a bătrânului pro.Încă patru răchite la Lord și în vârstă de 31 de ani, îl vor depăși pe Dennis Lillee ca al treilea cel mai mare luptător pentru Australia în Test cricket.Ashes 2019: Australia a bătut Anglia cu 251 de alergări în primul test – live! Citește mai mult

Lyon a chinuit Anglia pe un teren comportându-se așa cum trebuie în a cincea zi; a fost rândul său, uneori ascuțit, de obicei lent. Lyon știa că Unibet condițiile sunt în favoarea lui. Imaginează-l frecându-și mâinile cu glee peste noapte, anticipând cum avea să-i huleze pe bătrânii Angliei rămași cu nimic de jucat, cu excepția egalității. „Aceasta este ziua mea; acestea sunt condițiile mele ”, ar fi trebuit să spună, o discuție pe care Moeen Ali a avut-o foarte rar cu sine.

Aceasta a fost o zi pentru ca Lyon să încaseze. Era nevoie de răbdare, dar nu prea mult. Primul răchit al lui Lyon a venit în cel de-al patrulea rând, un colonios.După aceea, nu le-a dat răgaz băieților. e sondat în ritm – a devenit unul dintre cei care se învârtesc mai repede în lume – și, după cum Jason Roy a descoperit, nu este atât de ușor să îți înainteze pista. mingea nu este în aer mult timp și este mereu fizzos, întrucât îi lasă mâna. Pe această suprafață Unibet app colorată cu biscuiți se aflau acum firimituri și, de cele mai multe ori, mingea le prindea. Cameron Bancroft la piciorul scurt era în alertă constantă.

La celălalt capăt, pacemele australiene au parfumat o victorie specială. Nu au fost prea multe în teren pentru ei, dar au intrat și au fost pe țintă. Nu s-au arătat nici o secundă trădate de suprafața leneșă.Pat Cummins, fără încetare în ritmul și agresivitatea lui bine direcționată, a fost răsplătit cu celelalte patru răchite. Dacă aceasta a fost cea mai satisfăcătoare dintre victoriile pentru Australia, care are încrederea lor în creștere, aceasta este cea mai galagioasă imaginabilă pentru Anglia, lăsându-le cu atâtea probleme. Adevărul neobișnuit, dar de necontestat, este că australianii au doi bowlers în ritm, Mitchell Starc și Josh Hazlewood, care ar fi încadrați în echipa Angliei pentru Lordul lui. Și au un bărbat numit Smith. Anglia nu are Anderson și este probabil să își pună speranțele pe un debutant care se va pregăti pentru o probă prin bowling pentru Sussex al doilea XI de la mijlocul săptămânii. Mai mult, au prea mulți jucători în formă: Moeen, Jonny Bairstow, Jos Buttler.Facebook Twitter Pinterest Stuart Broad este prins de Steve Smith de Nathan Lyon. Fotografie: Tom Jenkins / The Guardian

La început nu a existat niciun indiciu că o procesiune funerară este iminentă. Perechea Surrey s-a așternut fără prea multe alarme, însă Cummins a surprins-o pe Rory Burns cu o scurtă livrare care s-a aruncat în afara terenului spre off-side. Burns a fost lăsat să se aplece cu mingea într-o manieră neîngrădită și s-a lăsat ușor către Lyon la acoperire, o demisie ciudată.

Roy și Root s-au bătut destul de ușor, măturând ocazional Lyonul, ceea ce părea la fel de eficient ca orice prod. împotriva mingii de cotitură. Apoi Roy a avansat cu scopul, dar fără frână de mână.El urmărea să lovească o pauză de la Lyon în direcția generală a centrului și, atunci când nu a reușit să se apropie de terenul mingii, a continuat indiferent. Mingea s-a întors între liliac și garnitură înainte de a lovi ciocurile.

Dacă Roy continuă să deschidă testul Angliei, poate fi necesar să te obișnuiești cu câteva concedieri de genul. Până atunci arătase partea, dar nu a reușit să achiziționeze aspectul pe care tocmai l-a respins printr-o livrare de nerefuzat. nu este un bun mod de a merge, iar plecarea lui a rezolvat nervii pe care Lyon i-ar fi putut simți. Rămasul fără orizont timp îndelungat pe un pas de rotire poate aduce creierele. Lyon s-a relaxat acum. El a ridicat doar sprâncenele când Joe Denly l-a măturat pentru două limbi.Apoi, a conectat acel gol la midwicket pentru a-l face pe bătut să se joace cu un liliac vertical. La scurt timp, Denly a fost prinsă la piciorul scurt, prin intermediul batului și al plăcuței. Root a urmat în mod similar, deși de data aceasta captura a venit doar din liliac.

Procesiunea a câștigat în viteză după prânz, când a devenit pozitiv indecoră. Buttler, care se blochea bine, a fost lovit de Cummins; Bairstow a apărut în curând împotriva aceluiași bowler și a fost prins în cordonul de alunecare; Ben Stokes a tăiat o frumusețe de la Lyon, care a lustruit fără întârziere pe ceilalți stângaci. Moeen și-a evitat perechea, dar locul său la Lordul este departe de a fi sigur.

Chris Woakes a atins câteva granițe consolare și va fi cu siguranță în patrulă la următorul test.El arată unul dintre puținii jucători din Anglia pe partea de sus a jocului său.

Cummins a terminat cu patru pentru 32, în timp ce off-spinner-ul Australiei, care a ratat o mare șansă de hat-trick, deoarece a fost un amator Jimmy Anderson care l-a negat, a încheiat cu șase pentru 49. Lyonul va dormi bine în această seară.