„Dacă numărați meciul înainte de Paște, jucați de patru ori în două săptămâni”,

Uncategorized

Poziția atacantului a fost susținută de Luke Shaw și a venit după memorabilul triumf din Liga Campionilor împotriva Parisului Saint-Germain. Penalty-ul lui Marcus Rashford la Parc des Princes a făcut 3-3 în optimile de finală, iar United a progresat la golurile în deplasare, pierzând cu 2-0 în prima manșă la Old Trafford.

Lukaku, care a marcat Primele două goluri ale lui United la Paris, este fără îndoială că Solskjær ar trebui să fie numit numărul 1 permanent al clubului. Norvegianul este angajat interimar până în vară, după ce l-a înlocuit pe José Mourinho în decembrie.

„Ce altceva. trebuie să facă?” a spus belgianul la beIN Sports. „Cred că s-a decis. Cred că o va primi, ar trebui să o primească. Dacă te uiți la jocurile pe care le-am jucat [și câștigat]. Știu că va rămâne, nu există nicio îndoială în acest sens.Am avut câteva lovituri, dar sunt nouă meciuri în deplasare [câștigate la rând] acum, nu sunt jocuri ușoare, dar arată ce au făcut Ole și staff-ul său. Fie ca asta să continue.”

Un alt semn al sprijinului jucătorilor a fost cântând numele lui Solskjær în vestiar, când Sir Alex Ferguson și Eric Cantona s-au alăturat. „Toată lumea era acolo. Toți cântam cântece, cântăm cântecul Cantona”, a spus Shaw. „A fost o experiență cu adevărat incredibilă.” Fanul Manchester United înjunghiat la Paris după înfrângerea lui PSG. Citește mai mult

Lukaku este impresionat de abilitățile de manager al lui Solskjaer, arătând cum l-a ajutat jucătorul de 46 de ani pe atacant într-o explozie de șase goluri în ultimele sale trei ieșiri.

„A făcut multe – când m-am întors [la XI], pentru mine avea un plan.Deci, încercăm doar să venim în fiecare meci și să câștigăm jocurile.”

În timp ce poziția lui United rămâne că ei continuă să evalueze posibilii candidați pentru a deveni managerul permanent al clubului, Solskjær plănuiește viitorul și a reiterat după meciul de miercuri că nu are nicio problemă cu faptul că nu i s-a dat deja postul.