Lewis Hamilton insistă că producătorii de reguli ar trebui să ceară șoferilor să ajute la îmbunătățirea F1

Uncategorized

Conducând campionatul mondial de Formula 1, cu o altă victorie ușoară din față la Marele Premiu al Franței, Lewis Hamilton a criticat Formula 1, FIA și echipele sportive ca fiind responsabile pentru lipsa de competiție în cursă, acuzându-i că în mod repetat făcând greșeli. Hamilton a fost convins că, dacă F1 va îmbunătăți, șoferii trebuie să fie mai implicați în compunerea noilor reglementări pentru sezonul 2021.

Hamilton a condus în fiecare etapă a cursei la circuitul Paul Ricard și nu a fost provocat nici de către acesta. coechipierul lui Valtteri Bottas, care s-a clasat pe locul doi, sau Charles Leclerc al Ferrari, care a fost al treilea. Hamilton a câștigat acum șase din cele opt Grand Prix în acest sezon, iar echipa sa Mercedes rămâne neînvinsă.Mercedes a câștigat campionatele de șoferi și constructori în fiecare an începând cu 2014. Dominantul Lewis Hamilton câștigă Marele Premiu al Franței, întrucât Vettel alunecă înapoi. nu îndreptați degetele către șoferi pentru că nu scriem regulile ”, le-a spus Hamilton jurnaliștilor. „Ar trebui să facem presiune asupra oamenilor care sunt în frunte. Cred că încearcă, dar de mulți, mulți ani au luat decizii proaste. ”

Săptămâna trecută echipele s-au întâlnit cu FIA și F1 pentru a discuta despre noile reglementări de la Paris, la o întâlnire pe care Hamilton a participat voluntar pentru a le oferi opiniile lui. El este în F1 din 2007 și a condus printr-o varietate de reglementări diferite, inclusiv o gamă de anvelope și formule aerodinamice.El era convins că șoferii trebuie să fie mai implicați.

„Am încredere că se va schimba masiv? Am credința că se va îmbunătăți, în sensul că am fost la Paris săptămâna trecută pentru a mă implica. Am fost în acea întâlnire urmărind toți șefii F1 și FIA și toate echipele. Nu am nimic de câștigat prin asta. Toate acestea iau toate deciziile, dar nu au avut niciodată o contribuție a șoferului în camera respectivă, așa că dacă acesta poate fi punctul decisiv care ajută să-l schimbe, astfel încât fanii să poată face o cursă mai bună, aș fi mândru că fac parte din asta. ” Redare video 1:25 Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Sebastian Vettel reacționează după Marele Premiu al Franței – video

Reglementările trebuie în prezent să fie convenite prin tranzacții complexe de cai între echipele, FIA și F1, cu interese învestite jucând un rol major.Hamilton a insistat că este necesară o schimbare fundamentală în guvernanța sportului.

„Este foarte important ca oamenii să realizeze că nu este vina șoferului”, a spus el. „Acesta este un ciclu constant de F1, de ani și ani, chiar înainte de a ajunge aici, datorită modului în care Bernie [Ecclestone] l-a pus la punct și deciziile luate atunci sunt în continuare aceleași. Până la modificarea structurii de management, va continua să fie aceeași. Nu este treaba mea, este treaba mea să fac tot ce pot ca șofer. ”