Liga de fotbal: Roofe pune egalul pe Leeds, în timp ce Sheffield United merge în frunte

Uncategorized

După ce egalul lui Middlesbrough la prânz cu Derby a deschis ușa, Sheffield United a profitat de șansa de a obține primul loc învingându-l pe Wigan cu 4-2. Fundașul Chey Dunkley a trecut prin propria plasă pentru deschiderea lui Blades înainte de egalarea lui Kal Naismith. Finisarea acoperită a lui Billy Sharp, la o pauză de pauză, l-a pus pe United în avantaj. United nu pierduse în niciunul dintre ultimele 40 de meciuri în care căpitanul clubului înscrisese și o altă lovitură Sharp a scos echipa lui Chris Wilder din vedere. El și-a revendicat hat-trick-ul cu o bătaie delicată, primul său triplu dintr-un deceniu.Scopul târziu al lui Joe Garner a fost doar o consolare pentru Wigan. Ipswich îl numește pe fostul manager al lui Norwich, Paul Lambert. a pierdut cu 3-0 la Millwall, care a preluat rapid conducerea prin finalizarea lui Lee Gregory de la mică distanță.Atacantul a marcat al doilea de la o distanță similară pentru a pune capăt speranțelor lui Ipswich de a-i oferi lui Lambert mai mult de lucrat, iar finalizarea inteligentă a lui Ryan Leonard și-a agravat mizeria.

Greva de 25 de metri a lui Harrison Reed în minutul 71 a luat un egal meritat Blackburn a remizat 1-1 la West Brom, care a preluat conducerea printr-o lovitură de cap a primei reprize a lui Craig Dawson. Birmingham a egalat-o pe Sheffield miercuri după golul timpuriu al lui Steven Fletcher prin finalizarea la distanță a lui Connor Mahoney înainte de a prelua controlul. Forma fină a lui Lukas Jutkiewicz a continuat cu o lovitură de cap puternică înainte ca Che Adams să facă 3-1, a patra victorie consecutivă a Birminghamului. Reading nu a reușit să urce din ultimii trei când a pierdut cu 2-0 la Swansea pentru care Ollie McBurnie a marcat ambele goluri.Darren Fletcher l-a marcat pe câștigătorul lui Stoke la Bristol City, scotând cu piciorul stâng din lovitura lui Joe Allen pentru a ridica echipa lui Gary Rowett pe locul 13.

Middlesbrough 1-1 Derby, Birmingham 3-1 Sheff Wed, Bolton 0-1 Hull, Bristol City 0-1 Stoke, Millwall 3-0 Ipswich, Norwich 1-0 Brentford, Preston 1-1 Rotherham, Sheff Utd 4 -2 Wigan, Swansea 2-0 Reading, West Brom 1-1 Blackburn, Leeds LL Nottm Pădurea

-A fost de ajutor? Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs. Liga 1

Asta le-a permis urmăritorilor Peterborough să reducă diferența la două puncte după ce au câștigat 2-1 la Burton.Siriki Dembélé a marcat golul victoriei după ce Jamie Allen a egalat deschiderea lui Joe Ward. Google urlă salvează Middlesbrough într-un joc de autogoluri împotriva Derby Citește mai mult

În derby-ul local dintre Fleetwood și Blackpool, echipa lui Joey Barton a aprins un avans timpuriu după golurile lui Wes Burns și Ross Wallace, dar a trebuit să se mențină pentru o victorie cu 3-2. Golul lui Paddy Madden s-a dovedit suficient atunci când Jordan Thompson și Nathan Delfouneso au marcat pentru Blackpool.Sunderland a obținut o a cincea victorie succesivă învingându-l pe Southend, căpitanul George Honeyman dând din cap primul gol înainte de pilotul de 30 de metri al lui Chris Maguire și primul gol al lui Aiden McGeady din martie.

Mizeria de jos a lui Bradford a continuat cu o pedeapsă Înfrângere cu 4-0 la Gillingham, a șasea lor pierdere succesivă, cu Regan Charles-Cook deschizând scorul înainte ca Tom Eaves să înscrie de două ori ambele părți ale unui gol al Elliot List. într-un punct de siguranță.Ghid rapid Rezultate League One Arată Ascunde rezultate League One

Accrington 1-1 Portsmouth, Barnsley 1-0 Bristol Rovers, Burton 1-2 Peterborough, Coventry 2-1 Doncaster, Fleetwood 3-2 Blackpool, Gillingham 4 -0 Bradford, Oxford 3-0 Shrewsbury, Rochdale 1-0 Charlton, Scunthorpe 1-4 Plymouth, Sunderland 3-0 Southend, Walsall 3-2 Wycombe, Wimbledon 0-2 Luton A fost de ajutor? Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs.

După ce au remizat ultimele două meciuri, liderii Lincoln au pierdut 1-0 la Colchester în fața unui gol al lui Frankie Kent, dar MK Dons, care a remizat 1-1 la Mansfield, nu a reușit să valorifice pe deplin. > Cambridge 1-0 Macclesfield, Carlisle 0-1 Yeovil, Cheltenham 0-2 Stevenage, Colchester 1-0 Lincoln, Crewe 2-0 Grimsby, Exeter 1-2 Forest Green, Mansfield 1-1 MK Dons, Newport 1-1 Morecambe , Northampton 2-1 Oldham, Notts County 1-2 Swindon, Port Vale 1-0 Bury, Tranmere 5-1 Crawley A fost de ajutor? Vă mulțumim pentru feedback.