Margaret River primește undă verde de la World Surf League, în ciuda temerilor rechinilor

Uncategorized

Margaret River Pro va rămâne în programul Ligii Mondiale de Surf după ce a asigurat o prelungire a contractului până în 2021, în ciuda sperieturilor de rechin de anul trecut. Evenimentul din 2018 a fost anulat la jumătatea competiției, după două atacuri non-fatale de rechini din apropiere.

Alejandro Travaglini a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la ambele picioare după ce a fost atacat pe plaja Cobblestones din Gracetown, în timp ce Jason Longgrass mergea la o ambulanță după ce a fost mușcat de picior la pauza din stânga din apropiere.Prezența balenelor plajate în zonă a atras rechinii și a contribuit la comportamentul lor agresiv. era deja îndoielnic chiar înainte de atacurile rechinilor, dar guvernul statului WA și Tourism WA au alocat fondurile pentru a asigura o prelungire a contractului pe doi ani.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă cei mai buni surferi din lume simți-te în siguranță întorcându-te la Margaret River. După atacurile de rechini din apropiere de anul trecut, de două ori campionul mondial Gabriel Medina și brazilianul Italo Ferreira și-au exprimat temerile cu privire la intrarea în apă în râul Margaret.

„Pur și simplu nu mă simt confortabil navigând acolo.Nu voi naviga niciodată singură aici, pentru că nu este sigur “, a spus Medina după atac, în timp ce Ferreira a postat pe Twitter pe atunci:” Nu mă simt confortabil antrenându-mă și concurând în locuri ca aceasta. ”

Râul Margaret Pro face parte din turneul WSL Championship din 2014 și a atras în mod regulat cei mai buni surferi din lume, printre care Kelly Slater, John John Florence, Mick Fanning și Stephanie Gilmore.

Un Hall of Fame cu numele de câștigătorii Margaret River Pro sunt gravate pe scara de nord. După ce anul trecut Margaret River Pro a fost anulat, cineva a scris numele „rechin” în secțiunea câștigătorului din 2018.

Manșetele și finalele rămase ale Margaret River Pro au avut loc în cele din urmă la Bali în iunie.Brazilianul Willian Cardoso l-a învins pe australianul Julian Wilson în finala masculină, în timp ce surferul francez Johanne Defay a învins-o pe Tatiana Weston-Webb în decizia feminină.

Margaret River Pro din acest an va începe pe 29 mai.