Rutta, Frolík, Simon și Jaškin au participat la antrenamentele echipei naționale

Uncategorized

Un alt reprezentant al Steelworks, portarul Šimon Hrubec, se va alătura miercuri, când selecția antrenorului Miloš Říha va fi completată și de fundașul Filip Hronek din Detroit și de atacantul Ondřej Palát din Golful Tampa. O altă achiziție ofensivă de către Jakub Vrána de la Washington va fi adăugată vineri.

“M-am simțit destul de bine. M-am gândit că ar fi mai rău, deoarece am ajuns ieri și am ajuns imediat “, a spus Yashkin, a cărei echipă a fost eliminată miercuri în urmă cu o săptămână, după ce a învins Carolina 3: 4 pentru meciurile din playoff-ul NHL.

Dar Yashkin nu s-a încadrat în Capitale și de la mijlocul lunii februarie a luat parte la un singur duel pe 6 aprilie acasă împotriva insulei din New York. „A juca pentru Republica Cehă este întotdeauna o onoare și nu știu dacă să discut dacă a fost sau nu o surpriză.Ma sunat directorul general (Petr Nedvěd) și am zburat a doua zi. Invitația a fost plăcută, nu a fost cel mai ușor an și chiar așteptăm cu nerăbdare ”, a declarat Yashkin, care a obținut oportunitatea în tricoul Capitals în doar 37 de partide în sezon și a marcat opt ​​puncte pentru două goluri și șase asistențe.

Rutta el a jucat ultima oară marți, 16 aprilie, când Tampa Bay a învins-o pe Columb după o înfrângere cu 0-4 la meciuri. „Am mers câteva zile și apoi am zburat în jurul Statelor și am făcut pachete atât în ​​Florida, cât și în Chicago, unde aveam un apartament și lucruri. Îl aștept cu nerăbdare, de aceea sunt aici și extind sezonul “, a spus Rutta.

Pittsburghul lui Simon s-a încheiat în aceeași zi, pierzând în fața insulenilor 0: 4. „Făceam ceva în Pittsburgh.Am mutat lucrurile afară, l-am pregătit pentru încă un an și am zburat înapoi. Am patinat acolo de câteva ori pentru a rămâne în formă. Îl aștept cu nerăbdare (am fost la Campionatele Mondiale) pentru ultima dată în urmă cu patru ani la Praga “, a spus Simon.

“Au trecut câteva zile de când am jucat meciul, așa că aștept cu nerăbdare să-l aștept și să fie puțin diferit pe curtea mare. Dar să sperăm că mă voi obișnui cu câteva meciuri “, a spus Frolík.

Câștigătorii Cupei Stanley din 2013 cu Chicago nu s-au deranjat că nu a venit cu promisiunea unei participări la Cupa Mondială.Vor fi 36 de jucători în personal după includerea tuturor jucătorilor de hochei nominalizați până acum, inclusiv 20 înainte.

“Sunt mulți dintre noi aici, pe care i-am văzut cumva. Toată lumea va trebui probabil să lupte pentru asta și cred că este corect. Competiția trebuie să fie, vom vedea cum se dovedește. Știu că s-a spus că nimeni nu este sigur. Poate doar câțiva tipi. Și este bine doar că vom putea juca pentru asta aici în Brno “, a adăugat Frolík.