Toni Duggan: „Anglia este suficient de bună pentru a câștiga Cupa Mondială”

Uncategorized

Toni Duggan nu este singura care simte nevoia nu numai să se asigure că există o scară în spatele ei, ci și să le ofere jucătorilor mai tineri un avans în ea.Este o temă comună atunci când vorbiți cu fotbaliști – o solidaritate instinctivă alături de respect și admirație pentru cei care le-au deschis calea. Aduceți Cupa Mondială după victoria Angliei în SUA | Eni Aluko Citește mai mult

Ar putea exista gelozie față de oportunitățile oferite jucătorilor tineri, dar în schimb există mândrie, alături de dorința de a face și mai mult. „Nu îi invidiez, nu știu dacă mă refer la invidie, dar sunt mândru de călătoria în care am fost”, spune Duggan, atacantul Angliei care joacă la Barcelona. „Este oarecum drăguț și plin de satisfacții să fi fost în călătoria de la a trebui să joc fotbal și să lucrezi la a fi profesionist.

„Fetele au avut noroc acum, dar există și o generație înaintea mea. care nu am avut niciodată șansa de a juca fotbal profesionist, așa că sunt atât de bucuroasă și mândră de felul în care s-a dezvoltat jocul feminin și mândră de contribuția [făcută] de mine și de restul coechipierilor mei.”

Când mutarea jucătorului de acum 27 de ani de la Manchester City la Barcelona a fost anunțată în 2017, a ajuns pe titlurile principale – primul jucător englez care s-a alăturat clubului catalan de la Gary Lineker în 1986.Ea a devenit prima jucătoare engleză de la Gary Lineker care s-a alăturat clubului catalan. Fotografie: Quality Sport Images/Getty Images

„A fost o experiență incredibilă, mi-a plăcut fiecare minut din ea și aș recomanda-o tinerilor care trec prin ea pentru că, așa cum am spus, te scoate afară. a zonei tale de confort: înveți o nouă limbă, un nou stil de joc.

„De asemenea, te întâlnești cu adversari ca săptămâna asta, săptămâna peste săptămână și dacă ne confruntăm cu Spania la Cupa Mondială, atunci Voi avea puțin mai multe informații despre ele.”

De asemenea, a făcut viața mai simplă cu echipa Angliei. „Mă simt mult mai confortabil când vin în tabără pentru că îmi este ușor, știu limba, știu stilul, mă simt ca acasă.Vor fi momente în care vom merge în urmă, sperăm că nu, dar dacă există, putem profita de această experiență împreună și putem reuși.”

Duggan, care a marcat de patru ori când Anglia a câștigat campionatul Under 2009 UEFA. Campionatul feminin 19 într-o echipă care a inclus Bronze și Christiansen este, de asemenea, plin de laude pentru modul în care Neville a creat credință în echipa de seniori. „A fost uimitor, a insuflat acea mentalitate de învingător”, spune ea. „A pus atât de multă încredere în atâția jucători; de la unu la 24 de ani, cu toții ne-am jucat rolul în acest turneu [victorie] și este rar să avem un manager care să fie atât de încrezător în fiecare individ.” Facebook Twitter Pinterest Duggan și Mary Earps după triumful Angliei SheBelieves Cup.