Unibet

Reputatia companiei in tara sa europeana si numai, nu este la niciunul si este un motiv esential pentru care ramâne in topul celor mai mari case de pariuri din Europa continentala si o reputatie similara pentru securitate si echitate creste si pe pietele mai noi ale Unibet. In total, in timp ce unii oameni inca nu au auzit de ele, Unibet este o casa de pariuri in general de incredere si de succes.

In calitate de principala casa de pariuri online multinationala, Unibet dispune de toate mecanismele de securitate pe care te-ai astepta sa le protejeze site-ul si datele personale si financiare ale clientilor lor de eventuale fraude sau infractiuni informatice.

Aceasta include utilizarea tehnologiei SSL pe 128 biti pentru a cripta toate informatiile trimise catre si de pe site, iar certificarea SSL a Unibet provine de la compania Trustwave lider in industrie. Orice date stocate sunt, de asemenea, pastrate criptate in sistemele sigure ale companiei, care sunt protejate de firewall-uri si de un sistem de detectare a intruziunilor 24/7.

Daca preocuparile legate de siguranta ale unui client sunt concentrate mai mult pe potentialul de a se incadra in obiceiuri de joc iresponsabile, Unibet are masuri in vigoare pentru a-i ajuta si pe acestia. Acestea includ functii pentru clienti sa stabileasca o limita de depozit in contul lor si